Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Det går inte ihop riktigt

Jag har ju hela tiden vetat vad tidsbordet ska visa osv då jag bara varit tyst eftersom detta skulle visas på tv .

En sak Petra Brask frågade mig i det rummet var -”hur mycket tror du du har egentid” , jag som nattar barnen klockan 19 varje kväll och mer eller mindre har många fria helger samt från klockan 19 på kvällen fram till morgonen helt ensamtid svarade ”väldigt mycket tror jag flera timmar ” .

Men enligt hennes uträkning de haft så har jag endast 30 minuter egentid varje dag !?!?! Va !?!?! Vet ni hur chockad jag var i den stunden . Det kan inte stämma ?? Jag träffar kompisar dagligen , är  ensam och bara ligger i soffan och softar . Tydligen bara 30 minuter. Jag sa 3 timmar.

Det hon då menar är att min egentid är knappt en egentid för barnen är med när jag ska ha egentid , dom är med när mina vänner ska träffa mig , dom är med när jag ska på ärenden eller bara slappa . Så Petra ser det på det viset att jag aldrig riktigt är ensam och har min egna tid. Att jag gör annat.  Men lite svårt att va helt ensam när jag har barnen 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet och dessutom inget dagis , men snart ska de få börja för första gången.  Så jag måste ju dela min egentid med dom ? Fast fortfarande så anser jag att när de sover är egentid …hm.

Så 30 minuter är den ända tiden jag haft för mig själv barnfritt och bara tänkt på mig själv enligt beräkning ? Det går fortfarande inte ihop i mitt huvud alls …

 

IMG_20140917_124203

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

6 thoughts on “Det går inte ihop riktigt

 1. Jag vill ge dej en stor eloge för att du var modig nog att vara med i programmet och berätta öppet om ditt liv!
  Du är en inspiration! Och jag blir bara mer nyfiken på dig.
  härligt att barnen snart börjar på dagis.
  blir nog bra för alla.
  kram & lycka till med allt♡
  /Anni

 2. Nu har jag äntligen sett programmet. det var jättebra! (skrev ett litet inlägg om det i min blogg)
  Håller med dig om att jag också ser det som egen tid när barnen sover, ser på tv eller något annat.
  Jag har egen tid i duschen och när jag fixar hår och smink tex

  Många bra tips, en detox ska jag absolut ta mig ibland, min mobil liksom sitter fast i handen.

  Kraaam! /Lisa (Lillategelhuset)

 3. Hej!
  Jag såg programmet och tyckte programmet var urdåligt!
  Idén med programmet är självklart bra, men inte uppbyggnaden av det.

  I alla fall… Jag tyckte det verkade konstigt att du gick över 11 timmar (eller vad uträkningen nu var) på ett dygn. Hur går det ihop? 😮
  Hon drog till med olika saker som jag tycker hade passat in under kategorier hon redan frågat om.

  Konstigt program – haha.
  Inget illa mot dig, tycker du har rätt i det där.

  /Caroline Lundberg

 4. Hej! Såg precis programmet. Ganska intressant och det var jättefint att se när du började leka med dina barn på riktigt. Det Petra menade med ”egen tid” var när du var med dig själv utan ”TV”, ”bloggen” och ”sociala medier”, för det var ju under andra tårtbitar. Så visst du kanske är själv tre timmar men bara en halvtimma då du lägger tid på dig själv utan det som står ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *