Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Event ikväll:Black velvet och andliga möten ikväll

Då var det dags att bli bjuden av min vän Dominika Peczynski återigen på ett av hennes fabulösa events ! Denna gången den gudomligt goda whiskeyn black velvet som jag brukar ha ett lager av. Smakar kolasås ! På riktigt kolasås. Det är knappt spritsmak smakar typ stark kolasås .

Och det ska tydligen bjudas på en andlig kväll med spådomar och massa kusliga saker ! Ska bli spännande att gå !

Riktigt spooky. Ni får se bilder imorgon !

IMG_20140913_091827

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *