Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Pirrigt värre !

Spenderat denna morgonen med att acceptera hundratals följare till mitt egentliga personliga privata konto . Men välkomna ! Och mailat samt fortsätter stirra mig blind på min trailer som finns hos SVT att se.

Det är så pirrigt ! Bara två dagar kvar innan ni får ta del av mitt sociala liv i tidsjakten. Nästan in på skinnet på mig ! Ni får lära känna mig mer på djupet än det ni sett på bloggen i några år !

Snart ses vi !

Och jäklar vad ärligt det blir.   Och så måste jag säga att jag älskar telefon almanackan ! Har halva morgonen skrivit in i kalendern alla evenemang som sker.  Mycket skoj på G. Ska bli skönt att få komma iväg på lite roligt ME-tajm igen ! Men jag sorterar dom . Jag har inte tid  att slösa bort min tid på små tråkiga tidskrävande evenemang för ingenting;)

Vad gör ni kära läsare i dagarna ?

Ses vi på evenemangen i veckan ?

 

IMG_20140916_093445

 

Kram på er

 

IMG_20140916_093445

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”Pirrigt värre !

  1. Förresten, angående video länken.. nope, kan inte bara klistra in som du sa. Det kan man göra med youtube men alla andra som är skript eller <a eller nått annat konstigt.. hur fasen gör man!? Berätta om du vet.. 🙂

    Måste fasen se ditt programmet Tidsjägarna där du är med i. Undrar lite vad den där Katrin sa till dig.. hon är inte direkt nådig..

  2. Skitkul ju! Har ju följt dig så länge så ser fram emot programmet.

    Du, jag landar i Stockholm nästa vecka från göteborg på tisdagen, kommer till hotellet runt 16:00. Har fritid för första gången i Stockholm på säkert 5 år. Vad gör man?
    Jag bor 5 minuter från Hötorget. Vilka butiker ska jag besöka, vart köper jag med mig mat till hotellet ifrån?
    Känner mig helt lost nu när jag inte är där enbart för att jobba.

    Tar tacksamt emot tips från alla. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *