Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

När bebisen kan själv

Nu var det dags att låta Chloe få testa äta själv . Jag är en sån som helst ser till att mata och slippa kladd;) men också att hon ej sätter i halsen ! För hon har bara två tänder och en på G .

I två dagar har hon ätit macka själv. Det har gått bra men jag har suttit på nålar och varit såååå nervös för varje tugga!  Hon gör ljudeffekter. Hon smaskar så jag inte kan hålla mig för skratt . Hon är rolig hon.   Så till frukost valde hon macka och vägrade dricka välling. Jahapp , antar att bebisen inte är en bebis längre .

 

Hur har ni gjort?  När började era barn äta sånt ?

 

IMG_20140916_112334

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “När bebisen kan själv

  1. Jag är likadan, matar för att slippa kladd! Jag hittade hit från Katrin, jag har barn i som är 4, 2 samt 11 månader och har varit hemma hela tiden.

    Har ammat tills de är ungefär 1 år, men börjat med samma mat som oss vid 6 månader (finskuren minus salt). Aldrig välling eller ersättning. Har funkat finfint och har tre som äter allt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *