Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Jag finns att se på tv nu

Imorse fick jag en chock ! Både vänner och tv bolaget smsar mig om att de sett min trailer. Ja så sant så ! Min trailer till mitt program är släppt hos SVT.se där kan ni se lite sneakpeaks.

Håller på försöker lägga upp videoklippet i bloggen men tills vidare kan ni gå in och klicka på tidsjakten så ser ni mig. Bara fyra dagar kvar nu ! Så spännande.

2014-09-15 12.21.37

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Jag finns att se på tv nu

  1. OMG när du löst hur man lägger upp videoklipp som INTE är youtube, på denna blogg och bloggportal så kan du väl vara snäll och MEDELA mig för jag har slitigt av mig HÅR för att försöka lista ut det och ännu inte funnit en lösning!!! ha ha 😀

    Funderade nästan på att byta bloggportal där ett tag och är nog lite inne på det fortfarande… hemlis.. haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *