Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

DJURISK BESATTHET I SAMHÄLLET

Tanken slog mig idag !

Varför gillar vi att klä oss i djur ? Då menar jag inte päls . Jag tänker leopard och zebra mönster , kanske tiger också ?  Jag personligen har massor i leopard print. Likaså barnen  . Jag ääääääälskar leopard lika mycket som hela Sveriges befolkning gör såklart ! Gör jag ? Eller är det ett grupptryck ?alltså det är ju fint.  Då är väl leoparder fina ? Ja det är dom.  Men tycker jag verkligen leoparbyxor är fina eller har samhället fått mig att tro att jag tycker det?

Ibland undrar jag varför vi vill dra över oss ett djurprint och vilja avguda det.  Ibland undrar jag om det bara är grupptryck. Alla vill se likadana ut . Jo för det mesta är det så. Alla går klädda exakt likadant .

För någon helg sedan när jag var ute på stan och festade la jag märke och blev så chockad . ALLA tjejer var platinablonda , ultrabruna och hade exakt samma frisyrer klänningar och skor . På riktigt !

Jag var så chockad . Samma sak med djurprint. Alla måste ha dom. Alla ser likadana ut.

Är vi verkligen så förälskade i att efterlikna en zebra eller en åsna ? Eller har samhället tryckt i våra huvuden att djuröverdrag är fashion ?

 

IMG_20140912_031115

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *