Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Ibland kommer smartheten fram

What a Day ! Idag är det bevis på att jag ej suttit ner en endaste sekund trots att jag ändå inte tagit hand om det som behövs.  Action all Day !

I skrivandes stund har jag lagt mig raklång i soffan och känner hur utarbetad min kropp är.

Men till saken , vi spenderade nästan en halv dag ute idag för att rasta av oss . Det var varmt och soligt ute , kanske den sista varma dagen ? Har också spenderat med att rensa i  källaren  och försöka packa upp varmare kläder.

När vi är i parken jämt brukar Chloe sitta i vagnen . Hon är så stor nu så hon vill inte sitta kvar i vagnen längre, hon vill ut ! Och ibland har jag lagt ner henne på marken men hon kan ju inte gå så då kryps det runt bland all skit . En bebis och utomhussmuts = no no .

Den briljanta idén kom idag – Angelinas gamla små galonisar i storlek 86 . Perfekt !! Dom fick agera klädskydd idag åt lilla grisen.  Hon ville gärna äta upp all sand och var helt lyrisk av att få leka på marken . ”Vad är detta ” tänkte hon nog.  ”Jag som alltid sitter i vagnen ”, antar att hon aldrig mer kommer sitta i vagnen i parken .

 

20140902_12533820140902_12573120140902_125256

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *