Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Ett sorgligt farväl. ..

Då står vi där igen . Bland känslor av ångest och panik ! Vad ska man ha för höstskor i år ? Vad ska man ha för jacka ? Får jag ens på mig en jacka ännu ? Vad ska barnen  ha för tråkiga fula trista tjocka onödiga vinterkläder ? Måste man ha skalkläder och hela köret ? Hur många par gummistövlar behöver vi i år ? När sätter man på sig en mössa ?  När plockar man ner sommarkläderna ?… listan kan göras lång .

Har sagt det förr men säger det igen – jag älskar sommaren och jag tror den på riktigt börjar lida mot sitt Slut.  På morgnarna är det lite frostigt ute har jag sett , blåser kallare och på kvällen blir det kallt.  Satte på mig jacka för första gången i förrgår . För två veckor sedan badade vi. .. men som varje år kommer den kalla årstiden trots att jag varje år försöker teleportera  bort den!

Man hinner knappt bada innan vinterkläderna ska fram ! Jag som precis kämpat och tagit tag i barnens garderober och verkligen rensat och sorterat alla deras kläder , sommarkläder . De ligger så fint vikta på varje hylla för att i dagarna (hoppas ej ) rivas ner och bytas ut till höstkläderna som ligger i källaren som jag måste släpa upp – IGEN !  Trista mörka tråkiga färger … kan inte höstkläder göras i lika somriga färger och neoner ?

Så förmodligen våra sista sommarbilder för i år är tagna , en sväng till ankdammen , plocka svamp och blåbär och lite kvällslek i parken . Nu börjar det gå mot mörkare tider och ingen lek i parken efter middagen …

 

 

IMG_20140814_172908IMG_20140814_172919IMG_20140812_163130IMG_20140813_142117IMG_20140812_124311IMG_20140811_161108

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *