Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

spontan söndagsprojekt hoppas jag klarar detta !

Jag gillar ju att ha ett vitt dårhus. Men jag är väl den av alla människor som gillar lite släng av svart och rosa också . Jag har en idé i mitt huvud hur allt ska se ut och hur hallen ska se ut. Den där vidriga lilla trånga hallen . Jag har länge velat måla diverse förvaring i hallen vita för att matcha med mina  andra idéer.

Så utan några målarskills slår jag till! Jag har typ aldrig målat.  Jo om jag måste.  Jag vet att det är massa förarbete man brukar göra innan man målar men jag orkar inte bry mig. Ingen ska spana varje millimeter. Sålänge det ser någorlunda bra och vitt ut är jag nöjd!

Så here we go. Funderar på om jag ska måla spegeln vit också ? Ni ska få se vad jag ska göra med hallen 😉 har en rolig idé.  Haha det är nu min dolda adhd jag inte har slår till .

 

PhotoGrid_1407667296714

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *