Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Snart kommer kamerateamet

Idag är det dagen D. Börjar filma idag ! Det här kommer bli grymt och säkert lika roligt ( om inte roligare ) som sist jag filmades. Hektiskt och slitsamt . Jag vet faktiskt inte hur långa dagar det kan bli och hur mycket tid för telefon och data det kan kommas att fås. Så jag vet inte hur ofta under dagen jag kan hinna kasta upp ett inlägg eller om jag hinner på kvällen  . För sist vi filmade kunde vi filma till midnatt .

Är förväntansfull faktiskt och en aning nervös . Ska strax börja göra mig iordning och leta kläder.  Idag ska något roligt filmas 😉

IMG_20140803_185457

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Snart kommer kamerateamet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *