Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vårt fredagsmys på radio

Som ni kanske inte vet så blev jag kontaktad av Sveriges radio som ville ha mig på en inspelning i gbg . De  hade funnit min blogg där jag alltid skrev om vårt fredagsmys , rättare sagt ”veckans fredagsmys”.  Jätteroligt att de hade funnit mig och var intresserade.  Dock var jag ej hemma den dagen så jag var tvungen att tacka nej.

Så idag valde barnen chockladpudding med rosa skedar till fredagsmys , och popcorn också . Vi ska bara leta fram en film och fredagen kan börja !

Vad gör ni idag ?

 

IMG_20140801_014337

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *