Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Tips: Pimpa kalas billigt !

När jag fyllde år nu i maj googlade jag runt lite och ville göra någon rolig dekoration . Jag hakade på den där trenden med barnmats burkar . Chloe fick äta massor av semper mat för att jag skulle få alla mina 20 burkar ! Det var faktiskt roligt att pimpa dom – återvinning!

Jag tvättade bort pappret runtom med kemisk bensin sedan körde jag alla i diskmaskinen . Handtvätt går lika bra !

Köpte svartvitt snöre på TGR som jag knöt några varv runt öppningen där locket sitter.  Köpte matchande sugrör och serverade en god bubblig rosévin i dom ! Perfekt fördrink . Inte för mycket och lite roligt att dricka ur fina hemmagjorda glas.

Barnmatsburkar är riktigt populära just nu för olika sorters smoothies och andra drycker . Man kan nog göra vad man vill med dom. Finns också färdiga sådana att köpa i butik men blir mycket billigare att göra egna !

Ett roligt tips till barnkalaset eller som i mitt fall fördrinkar .

 

 

IMG_20140531_180739IMG_20140531_141805IMG_20140531_141830

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *