Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Its official om tv programmet !

Titan television ringde mig precis och gav mig klartecken att få prata om detta ! Har ju gett er småpikar om vad som pågår.  Och nu får jag prata om det då SVT gått ut med ett pressmeddelande om programmet jag ska vara med i.  En reality show om mitt bloggande stressiga liv med barn :) är inbokad i massa presskonferenser mm efter sommaren .

Om ni skrattade åt mig senast i programmet – kan du slå en pensionär kommer ni nog gråta av skratt denna gången. Och wow länge jag kunde knipa igen min mun om att jag är med haha .

Ska bli så kul. Jag längtar att få se när de klippt ihop och klistrat så man framstår som en idiot haha nej då ..

 

IMG_20140527_010624

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Its official om tv programmet !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *