Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

projektet startar i skrivandes stund

Godmorgon ! Jag har inte riktigt bloggat än om mitt event jag hade och en mammaträff samt lite annat jag har som jag vill att ni ska se.  Det kommer.  Dessa somriga stressdagar tar all min tid ibland . Har ju varit något projekt från morgon till kväll varenda dag nu .

Ska förbi Dominika idag på ett litet möte.  Eller hänga bara i brist på annat. . Är ju ledig och har barn hemma.

I skrivandes stund startar en viss produktion ett visst hemligt projekt med mig som jag fortfarande inte får prata om.  Jag vill bara skrika ut det men måste vänta lite till . Just nu är det all eyes on me . Till och med på toaletten haha. Förstår ni nu ?;)

 

Nu måste jag ordna mig och barnen och dra.  Vi hörs sen !

 

IMG_20140615_3

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *