Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Jag har aldrig. ..

….. gillat eller varit en sneakers brud !

Jag har sedan jag blev ”klackmyndig” bara ägt klackar . Någon enstaka ballerina. Men bara klackar som gällt ! Tror jag satte på mig mina första när jag var 13 år. Då var det platå dock . Jag hade klackar i skolan , utanför hemmet i skogen och alla aktiviteter jag gjorde.  Jag var en världsvan klackbärare. Tills jag fick barn … då blev jag motvilligt tvungen att börja ha platta skor . Och tiden därefter med.  Var så ovan att gå i höga skor och att gå med vagn och höga höga skor är jobbigt.

Jag har nog på riktigt skaffat mina första sneakers. Kanske andra.  Jag äger inga såna. Ballerina är närmast sneakers jag kommit.

But i kind of liked it 😉 dom är döheta ju. Vit är sommarens färg 😉 älskar mina air max. Och fler ska det bli i sommar !

 

 

IMG_20140612_133549IMG_20140612_133538

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Jag har aldrig. ..

  1. ha ha det här var som att läsa om mig själv. Jag levde och älskade klackar innan mina graviditeter, sen orkade inte kroppen, vikten, fötterna… så det vart sneakers och ballerina (hatade det men vad ska man göra). Idag har jag inte hittat tillbaka än, har lite att jobba på med vikten än och fötterna, kommer liksom inte IN i skorna och har ingen lust att börja köpa massa nytt fören målvikten är nådd. =)

    Jättefina sneakers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *