Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

its a wrap !!

Nu är det över ! Det sjukaste jag  varit med om men så roligt ! Först ville inte barnen samarbeta men när de fick sina instruktioner som fick mig att gå i taket tyckte de var roligt !!

 

Ett stort tack till byengberg , marmar och how to kiss a frog .

 

IMG_20140527_030214

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “its a wrap !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *