Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Inte bara baksidor med en blogg- månadens VIPS!

Det snackas mycket om bloggens baksidor , ja det är en smutsig bransch , oj oj vad jag sett i mina dagar ! Man bokstavligen kliver över ”lik” för att få det man vill eller nå dit man vill , men jag antar att likt andra saker här i livet så har man siktat in sig på ett mål så kör man utan att bromsa ?! eller har jag fel ? Iallafall jag , tills jag fått det jag ska ha . Yepp!

Visst har min blogg gett mig massor av ”benefits” inom denna värld, men det finns självklart baksidor också .

Ibland är jag bara så glad över min allra bästa vän, min vän som står vid min sida i vått och i torrt – min blogg ! Låter som en psykopat , men ärligt talat så har den ibland gett mig företräde i ”köer” , ja nu menar jag inte Ica-kön etc , nu pratar jag om saker jag kanske för 5 år sedan aldrig trodde skulle ske . Och denna månaden bjuder min bästis och min blogg oss på mer spännande VIP , bland annat så är det Panos Emporios VIP fest tillsammans med topmodel imorgon , drar med mig Familjen Frank Andersson (jeanette min vän) dit och hälsar på Panos och gänget! Jag har en sån fin kontakt med dom sedan år tillbaka så vi känns som en stor familj vid detta laget .

Ska bli kul att se hur deras VIP fest är, barnen ska med , likaså Jeanettes barn med , som jag sa – we do this together! Barnen är en del av panos med, dom är ju deras ansikte utåt 😉

 

Därefter står det andra skojigheter på schemat inte nog med att jag denna månad fyller år och ställer till med mingel här hemma så har jag snart ett eget event igen .

Men innan dess bjuder denna månaden på lyxiga fina klor som fina Hanna Helen ska fixa inför en stor plåtning som jag (och barnen ) har inför vårt projekt ! Klart man ska ha fina naglar då !

Och så denna månaden tar oss hela vägen till eskilstuna parken zoo som vi är bjudna till i hela två dagar ! Övernattning på Plaza hotell, all inclusive , pannkakslunch , guidning och mycket mycket mer! Det är verkligen en fin suprise, och samma helg var det öppningen av furuvik ! Men parken zoo i två dagar låter mer lockande 😉

Wow, så ser en liten del ut av min MAJ-månad! Men mest av allt längtar jag till min födelsedag, ni kommer att få se förberedelserna med allt pyssel inför som pågår :) nästan så man kan tro jag fyller 30 i förskott några år för tidigt ….

 

10290001_10154104970980431_7635175921570857429_n

 

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Inte bara baksidor med en blogg- månadens VIPS!

  1. vad mycket spännande skoj du har att göra i Maj. Och att du fyller år är ju bäst! ha ha. Ärligt, hur mycket fyller du då!??! Du är inte ens 30 ?!?! Fan vad najs, ha ha.

    Ha det bäst och tack för allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *