Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

15 minutes of fame !

Wohoo!!

Jag loggar in på min portal/blogg och vad ser jag ??? JO , jag är på första sidan ! Vilken trevlig suprise .

Varför är jag på första sidan ??  Gör såhär, gå in på allt för föräldrars startsida och klicka er in på länken så får ni se varför allt för föräldrar satt mig på första sidan !

Dom vill såklart att ni ska läsa det fantastiska inlägget jag skrev … men gå och spana in det vettja !

 

första

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *