Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

vi beger oss till Kolmårdens premiär

Seriöst ! Vädret ! Snöstorm. I skrivandes stund skulle vi suttit i bilen på väg till Kolmården. När väckarklockan ringde mig och jag fick syn på snöstormen ute frågade jag Jessica om vi verkligen skulle åka . Snö regn kyla och en heldag på Kolmården låter inte roligt . Men vi avvaktade en timme . En timme sena , men vi åker ! Det ska inte vara likadant där tydligen. Vi åker hem direkt om vädret förstör . Varför ska sommaren förstöras ? Och just idag när alla våra tjocka kläder är nedpackade och alla fleece osv ligger i källaren . Typiskt!

Be en bön för oss att vi får en bra dag trots allt  vi hör senare !

 

Messenger_5866842379017095012_13987642238570704

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “vi beger oss till Kolmårdens premiär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *