Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

vad blir det för fredagsmys?

Som i vanlig ordning har vi soffläge och fredagsmys. Vi tittar på ”rijals fredagshäng”, äter glass och baconsnacks ! Men det börjar nog lida mot sitt Slut för dom . Man märker hur rastlösa och trötta de börjar bli .

Och jag får väl ha mitt egna lilla lugna fredagsmys när de lagt sig . För ovanlighetens skull är jag jättepigg , jag är alltid trött och vill sova  när de somnat. Jag försökte få mig att vila nu medans de tittar på tv men det gick inte. Undrar vart jag fått energi ifrån ? Men perfekt!

Imorgon är det två events men vet inte ens om jag hinner gå. Skönt att bara vara och ta det lugnt .

 

Vad gör ni ikväll? Har ni fredagsmys ?

 

Dagens utebild.

IMG_20140425_171248

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *