Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

vinn 300 kr mat hos onlinepizza.se

Det kan vara stressigt och jobbigt att orka hinna laga middag efter en heldag på jobbet och barnen på dagis . Ibland vill man bara slippa gå till affären eller slippa stå vid spisen och kunna spendera den lilla korta tiden på kvällen innan nattningen med barnen . Och man kanske ibland bara vill lyxa till det i vardagen . Vad ni än har för olika liv och olika anledningar att vilja slippa laga mat så har ni nu chansen att slippa laga egen mat för en dag .

Nu erbjuder jag två av er läsare att få vinna 300 kr var hos onlinepizza.se , alla får delta och följ bara de simpla reglerna !

Har du blogg : klistra in min bild och länka till min tävling . Skriv en kommentar vem du skulle bjuda om du vann detta . Glöm ej epost.

Andra sociala medier : dela detta inlägget , skriv vem du skulle bjuda på detta om du vann . Glöm ej epost .. Tagga mig @atousapink

 

Vinnarna dras lördag 26 april ! Lycka till

 

PhotoGrid_1397651889546

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

15 reaktioner på ”vinn 300 kr mat hos onlinepizza.se

 1. Jag skulle vilka dela med min kära man då vi har knappt tid att laga mat då vi fått tvillingar nyligen. så färdig mat och dessutom hemleverans på de är guld värt 😉

 2. Vilken vinst! perfekt för en fattig student som har fullt upp med examensarbetet! (snart färdig förskollärare och lärare :D)
  Jag har ingen blogg men jag delade tävlingen på facebook!
  Gabriella Ekdahl från Uppsala!

  Stor kram och GLAD PÅSK!

 3. Skulle gärna vilja vinna och dela detta med mina underbara föräldrar.
  Håller på och renoverar upp köket och mina snälla föräldrar ställer upp och hjälper till. Så vann vi skulle detta bli en perfekt måltid ihop när de är här och hjälper till.

 4. Jag studerar och har inte så välfylld plånbok,
  mina föräldrar finns alltid där för mig och ställer upp vilket känns tryggt.
  Jag skulle vilja bjuda tillbaka med riktigt goda pizzor när jag hälsar på dem
  Jag bor långt ifrån dem så blir det inte så mycket kvalitets och mystid med dem som jag skulle vilja.
  Jag delar på FB https://www.facebook.com/elisabeth.nilsson.501151

 5. Klart jag är med och tävlar! Hela familjen älskar verkligen pizza 😀
  Har gillat & delat på Fb i eget namn.

 6. Hej! Om jag vann skulle jag bjuda min älskade fästman och mamma på pizza när han äntligen kommer över nu efter att vi varit isär i ett år….vi har varit förlovade i två år och min mamma har inte ens fått träffa honom då han bor i USA och nu är det äntligen dags! Jag ska ta med dom till havet och vi ska mysa och vara lyckliga och pizza hade varit perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons