Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

känslan av lugn

Om det ändå kunde var lugn och ro i en familj med tre barn . Men då tänker jag inget spring hit och dit . Inga ärenden eller events. Inga ”måsten” trots att det är tvättstuga och städ idag , men mer ”avkopplande ” dag . Ska faktiskt vara så osocial det bara  går idag (lycka till) och ej svara på sms eller samtal . För sånt för mig att fastna och hela dagen går åt sms och samtal då .

Det skiner ute och rykten säger att det är varmt ute . Men imorgon får bli en sådan dag för oss. Jag MÅSTE verkligen fräscha upp här hemma . Det blir ju kaos bara efter några timmar. Att ha det färdigt så slipper man tänka mer på det denna veckan !

 

Och så har vi målat naglarna med lite nyheter. Jag och barnen . Snart får ju Baby C joina oss också . Tror Angelina var 10 månader när hon fick måla naglarna . Har ju överflöd av lack så man skulle kunna måla en gång om dagen så de ej torkar ut i onödan .

 

 

IMG_20140413_042341IMG_20140413_042443IMG_20140413_042205

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

4 reaktioner på ”känslan av lugn

  1. Jag hade ett tag alldeles för många nagellack som jag visste att jag inte skulle hinna använda/det var inte färger som jag gillade så jag använde dom istället till att måla mina glas och andra prydnadssaker istället. Det kan vara en ide att köra det som ett pyssel med dina barn när de har blivit lite äldre med egna personliga glas och liknande 🙂

    Jag tog glas som jag inte var så rädd om plus ett par burkar och det går lika bra att måla med ett nagellack för 10 kr som med de lite dyrare men man kör ju helst med så billigt som möjligt. Det är bara ett förslag som sagt.

      1. Just det ja. Glömde säga det men om ni målar på dricksglas så får de INTE maskindiskas sen för då lossnar allt.

  2. En fråga.
    Är du inte tillsammans med yngsta barnets pappa längre? Tänkte har inte sett eller hört ngt om honom. Har han kontakt med sin dotter?
    Hoppas att du mår bra i alla fall hur det nu ligger till. Go Atousa pink!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *