Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

dagens barnevent

Efter att vi ätit upp vår frukost ska vi bege oss in till stan och gå på galapremiären av prinsessan sofias nya film ! Vi tar med oss Nattis som sällskap. Jag tycker det är så tidigt. Så irriterande att stressa iväg tidigt på helgerna, men samtidigt vill vi ju gå på detta ! Får se om Alexandra ”kissie” hinner hem och möter upp oss.

Men som vanligt , det ska bli skoj att se vad det bjuds på denna gången och självklart så är Sofia en film som går på repeat här hemma så vad säger man – vi är in heaven !

2014-04-12 19.37.06

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *