Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

TÄVLING – prinsessan sofia den första

Imorgon ska vi på galapremiären av Prinsessan Sofia den första – Det flytande palatset! och på långfredagen har denna filmen premiär på Disneyjunior!

I samband med premiären tänkte jag tävla ut ett superlyxigt sofiakit samt 2 sofia affischer som trötspris !

Jag vill att ni delar denna tävlingen på era sociala medier , har du en länk till delningen klistra in den i en kommentar , kommentera varför du vill vinna med din epost adress !!

Vinnaren dras på långfredagen ! Lycka till

DETTA KAN BLI DITT 

IMG_20140401_113810

 

En trailer från den nya filmen , sneakpeak ..

I ”Sofia den Första – Det flytande palatset”, ger Sofia och hennes familj sig ut på en fantastisk resa till Sjöjungfruns vik. Där räddar Sofia Oona, en ung sjöjungfru som fastnat i ett fiskenät. När hon fått loss Oona förvandlar Sofias magiska amulett Sofia till en sjöjungfru, så hon kan utforska undervattensvärlden tillsammans med sin nya vän. När de utforskar Oonas värld får Sofia veta att sjöjungfrurna misstror människorna och är arga för att Sofias familjs flytande palats är i deras vik. När Oona tillfångatas av ett läskigt sjömonster, måste Sofia – med en hjälpande hand från Ariel – hitta ett sätt att både rädda Oona och skapa harmoni mellan deras båda världar.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

21 reaktioner på ”TÄVLING – prinsessan sofia den första

 1. Delade på Facebook och skriver en rad på bloggen också. Kan inte länka från mobilen och är inne vid nån dator nu. Som jag skrev i fb kommentaren. Vill vinna tävlingen åt min bästa väns 3åriga dotter som igår oväntat diagnostiserades med diabetes. Hon älskar Sofia den 1e och detta kanske kan pigga upp henne nu när hennes värld förändrats så mycket.

 2. Har 2 döttrar som älskar Sofia :-)) dom brukar bråka på vem som e Sofia när dom leker.. Dom skulle bli såå glada om dom skulle få det söta kitet ..

 3. Jag har delat på Facebook! :)

  Detta skulle passa perfekt för min Nelli som verkligen fått upp ögonen för den här söta prinsessan! Hon skulle bli så glad om vi vann! Storebror hade älskat filmen ( i smyg ) för bland kompisarna på dagis är det ett annat ljud i skällan, men han gillar även han Sofia!

 4. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta fantastiska pris till min dotter. Hon skulle verkligen älska det och bli super glad då vi nyligen var tvungna att tacka nej till förhandsvisningen utav Sofia den första – Det flytande palatset som hon så gärna ville gå på. Detta skulle bli ett perfekt kit som tröst.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 5. Jag vill vinna det här till min lilla brorsdotter som har varit sjuk större delen av året. I februari upptäckte dom att hon har en medfödd sjukdom med nedsatt (inget alls) immunförsvar. Så tills nu har dom legat isolerad på astrid lindgrens sjukhus. Efter att ha genomgått både cellgifter och benmärgstransplantation med humöret uppe så skulle det vara så roligt att få vinna det här till denna krigarprinsessa <3

  (sen vet jag att hennes föräldrar skulle bli riktigt glada också över en ny film att titta på ;))

  mail. elinteg81@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons