Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

vad föredrar du ?

I perioder har jag blivit väckt så tidigt att jag fått panik . Då jag ej är van med barn som vaknar tidigare än 6.30 så har vissa dagar gett mig en chock . Precis innan sommartid var det så omänskliga tider. Sånt är jag ej van vid då de sover länge annars . Helt plötsligt har dom tidiga tiderna vänt till normala , sena tider !

I skrivandes stund är klockan 08, och de stora ligger fortfarande och sover medans jag och Baby C mobilbloggar. Jag är förvånad över att de fortfarande sover . Dessa dagar har jag dock väckt dom om de sovit till 7.30(konstig jag är jag vet men vill ha tid för mig själv på kvällen ) .

De lägger sig 19 varje kväll om inget annat sker . Inget som är strikt men skönt att få andas lite själv innan man lägger sig . Men då ska de inte ha sovit en hel morgon för det kan bli problem vid nattning.

 

Vad föredrar du ? Att låta barnen ge dig sovmorgon och vakna sent men att nattningen kan strula pga pigga barn och de får lägga sig senare dvs du får mindre tid på kvällen . Eller vakna tidigt på morgonen och lägga sig tidigt på kvällen?

Lite knepigt det där . Jag är ingen pigg morgonmänniska och älskar att sova. Men samtidigt blir det irriterande när de inte somnar som vanligt på kvällen pga sovmorgonen de fick . Klurigt det där. Men ibland offrar jag jobbiga nattningar för lite extrasömn .

Men inget slår känslan av att de varit aktiva en hel dag och somnar direkt när dörren stängs 😉 då vet man att man lyckats aktivera dom !

 

IMG_20140411_075054

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”vad föredrar du ?

  1. Mina barn lägger sig också 19:00 och även om jag älskar att sova ut så föredrar jag ha egen tid på kvällen. För jag är en person som varken gillar att vakna 06:00 men heller inte 08:00 för då känner jag att jag kastar bort hela förmiddagen på att slappa, jag är ingen dag slappare, snarare kvälls slappare. Har en ADHD sida i mig (inte på riktigt) som gör att jag alltid gör saker, måste känna att jag gör något vettigt och inte bara ligga i en säng eller framför en teve. Det är mitt lilla dampiga jag. Jag älskar att sitta framför datorn, gå ut och shoppa, fixa i hemmet etc..

    Så jag föredrar att dom faktiskt somnar 19:00 och att jag typ går upp 07:00 då är jag nöjd med min dag. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *