Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Panos Emporio Badkläder -Tävling med flera vinnare

Min årliga badklädestävling sådär inför sommaren . Självklart kommer varken barnen eller mannen gå lottlösa men vi kickar igång för oss mammor först. En i taget ! Panos Emporio är min favorit, och årets nyheter tog mig med storm . Som vanligt då ! Det som aldrig åker ut ur modet är just marina färger och starka färger som orange eller gult . En orange bikini matchar din bränna så fint. Och i år är det inne med blommigt. Allt ska vara blommigt!

 

Såhär kan du matcha din PE bikini , min personliga stora favorit är Timandra , typiskt panos style och den kommer aldrig gå ur modet , fin modell för den som vill dölja lite hull vid sidorna 😉 hehe ..matcha den med en vit tunika från PE och ett par matchande flipflops, självklart tar du med dig den matchande kudden också 😉 ett måste för mig när jag solar!

favvo

Näst ut har vi min andra favorit, den här är en typisk bikinimodell för den vågade men färgen tog mig med storm, du kommer att vara hetast på stranden med denna!!

andrapris

 

 

Och så har vi en till marin favorit, denna då med polkadots, bh-modellen är en perfekt modell för oss med tyngre större bröst som behöver extrastöd!

favvo2

 

Denna bikinin kan jag inte bestämma mig för om jag ska ha eller ej, den är lite tuffare, med nitar och stenar ! Matcha den med lite tuffa läder detaljer som en stor läderbag!

favvo3

 

den sista , den romantiskt blommiga, superfin och somrig ! blommigt är sommarens IT !

Fotor0411111735

 

 

DU har chansen att vinna en av mina favoriter , allt du behöver göra är att :

*Lämna en kommentar varför du vill vinna och vilken du vill vinna och storlek , lämna din epost adress här i en kommentar

*Blogg & instagram

dela detta på din blogg/instagram med länk till min blogg ( www.blogg.alltforforaldrar.se/atousapink)

*lämna en kommentar med din länk till tävlingsbidraget i en kommentar tillsammans med varför du vill vinna storlek och epost

2 vinnare kommer att dras den 1 maj !!!

resterande badmodet hittar ni hos www.panos.se

 

LYCKA TILL !! p.s ni får jättegärna dela och tipsa om denna tävlingen på facebook också !

Om du ej lämnar din epost kan jag inte kontakta dig vid eventuell vinst och priset går till nästa person !!!!

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

28 reaktioner på ”Panos Emporio Badkläder -Tävling med flera vinnare

 1. Hello! Jag sa att jag tog den här tävlingen seriöst haha dör för bikinisarna alla är wow!

  Jag är dålig på att motivera men efter att ha fött ett barn och ha dålig självkänsla har jag börjat träna och jobba på att tycka om mig själv, utseendemässigt. Som många oss studenter som är mamma lediga är det ekonomiska väldigt jobbigt och jag har inte råd att köpa saker till mig ännu mindre att betala mig en fin och bra bikini men jag tänker inte ta på mig en offerroll heller jag älskar min son så jag måste bevisa att man ska älska sig själv.

  Här är en inlägg på min blogg. ( Inte bara en tävlingsinlägg utan lite till)

  http://endlessamor.blogg.se/2014/april/en-tavling-jag-typ-maste-vara-med-i.html#comment

 2. Hej! En fråga, du väljer såklart själv om du vill svara – men är inte du tillsammans med din yngsta dotters pappa?

 3. Hej! Jag gillar verkligen den första bikinin! Storlek M. Efter en stor viktnedgång på ca 30 kg och en nygjord bröstförminskning med 400 gr lättare tuttar så är jag verkligen i behov av en ny bikini!! Och för första gången på många år känner jag att jag kan bära upp en sådan där underbar bikini med stolthet! Har länkat på instagram karleksrevolt :)

 4. Hej! Jag skulle jättegärna vilja vara med i tävlingen. Jag är en tjej på 15 år och som många andra tonåringar har jag ibland funderingar kring hur vältränad och smal man måste vara. Måste man träna på gym? Får man inte äta mer än 1 portion mat? Jag tror att många i min ålder mår ganska dåligt av alla dessa normer bland ungdomar. Jag tränar inte på gym som alla andra och om jag vill så äter jag fler portioner mat än de andra, bara för att visa att det faktiskt inte spelar någon roll hur man ser ut. Allas kroppar är uppbyggda på olika sätt, så är det bara. Jag vill visa för andra som inte har lika bra självkänsla som jag själv att man ska vara stolt för den man är och att man ska vara stolt över sin kropp, oavsett.

  Jag skulle mer än gärna vilja visa upp mig på stranden i den orangea (andra bilden!) bikinin eftersom den är så vågad och eftersom det är en såpass stark färg. Jag har storlek XS/S eller 32/34.

  Jag tror verkligen att mitt budskap till andra ungdomar kan komma ut om jag bara kämpar. Kämpar för att alla ska känna sig nöjda med sig själva. Det är det viktigaste. Självkänsla och stolthet.

 5. Hej :-) jag gillar den andra bikinin bäst, den orange! Storlek M skulle nog passa bra. Eftersom jag gått ner mycket i vikt så passar ingen bikini som jag har längre, och när jag såg den oranga så föll jag direkt, så jäkla snygg!!! Jag har länkat till bloggen och tävlingen på min instragam elinlundkwist

 6. Polkadots! Nygjorda större tuttar som behöver stöd och dottern är två år till sommaren så kanske är dags att visa sig på stranden? Speciellt när jag också gått ner alla jobbiga 20 kilo extra från graviditeten!

 7. Då jag är galen i 50-talet så är ju min favorit prickiga såklart och den vore grym att ha till Rhodos i maj. Sen att jag har påsar till tuttar att rulla i å inte stora kanske inte gör ngt

 8. jag är med =).
  hoppas vinna den med blommor (Lydra) i storlek 42.
  känner mig inte speciellt bekväm i bikini p.g.a jag aldrig trivts med mig själv. men sen jag fick barn så har faktiskt självförtroendet blivit bättre! så nu vill jag för första gången visa upp mig i bikini utan dåligt samvete eller dåligt självförtroende.

  jag delar på bloggen: http://livetomyarp.com/2014/04/23/jag-tavlar-hos-atousa-pink/

  håller tummarna för att bli snyggast på stranden i år :))

  kram
  nathalié

 9. Den härliga, orange bikinin skulle sitta som ett smäck på bröllopsresan i juli:) Jag har strl medium och längtar efter avundssjuka blickar på playan när jag kommer strosandes i strandens mest läckra bikini:)

 10. romantiskt blommiga är precis som du säger sommaren it!
  Den skulle jag vilja vinna. Simmar själv 2h varje dag och skulle behöva en liten piff med hjälp av lite färger då jag är lika blek som ett lakan.
  Jag har storlek M :)

 11. Hej, vad fina de är allesammans! Men just blommigt är jag svag för, kanske just för att det är många färger som samsas tillsammans. Så somrig och vilken fin modell, även för oss med lite större byst. XL skulle nog passa. Min Panos som jag köpte för flera år sedan är slut nu så jag skulle bli jätteglad över en ny. Märket är toppen och passformen är jättebra. Så nu håller jag tummarna!

 12. Jag vill gärna vara med och tävla!

  Min motivering:

  Skönheten ligger som bekant i betraktarens öga,
  men när man står ensam framför spegeln så hjälper det föga!
  Med sommarens badoutfit i Panos Emporios kunniga händer,
  så vågar även jag besöka alla fina badstränder!
  Med en extra volang och bra design så slipper jag gömma mig i vassen,
  utan att kan njuta av att känna mig snygg i den finaste stassen!

  Min favorit är den första bikinin (Timandra) i storlek L. =)

  Jag har delat på facebook (Sophie Michelle Persson) och på min instagram. =)

  Min mail: sophie_persson@yahoo.com

 13. Jag skulle vilja vinna den romantiskt blommiga, superfin och somrig ! i storlek M. Skulle vara perfekt då min vän säger att jag behöver mer färgglada kläder. 😉

 14. Åh så fina de är allihop. Jag fastnade mest för den blommiga bikinin. Den skulle jag gärna bära i sommar med min då förhoppningsvis fina och stora gravidmage. Denna bikini verkar ge bra stöd för bröst och är rejäl i bikinitrosan. Vore drömmen att glida runt i denna på stranden, vad är inte vackrare än en gravid kvinna i en snygg bikini =)
  Önskar vinna den i M om jag har tur.
  Har inte instagram men delar vidare på min FB, Tina Carlström. https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351?ref=tn_tnmn
  Kramar Tina

 15. Jag skulle vilja vinna den prickiga bikinin i storlek 42. Jag har det senaste året lyckats gå ner 20 kg i vikt trots att jag är kroniskt sjuk och därmed har svårt att motionera. Den största anledningen till viktnedgången är att jag har hittat en motionsform som fungerar relativt bra för mig och det är simning. Jag får inte lika ont och tröttheten gör sig inte lika påmind när jag befinner mig i vatten. Numera bor jag väldigt nära en inomhuspool och så fort och ofta jag orkar, besöker jag den. Detta har inneburit att mina nuvarande badkläder har slitits oerhört den senaste tiden och därmed är det dags för något nytt. Hade varit underbart att få vinna denna bikini därför.

  Har tipsat på min blogg: http://vagenattblijag.se/tavling-hos-atousapink-2/.

 16. Hej!
  Jag vill vinna för att alla mina bikinis har blivit för små och är jätteutslitna!! Även om jag inte vinner så tänker jag ändå köpa en bikini för att jag verkligen behöver en ny bikini, och då tycker jag att det är bättre om jag vinner, haha det där lät själviskt!! Sen vill jag ju också vinna för att den bikinin som jag vill ha är så snygg såklart!! 😉
  Det är också så att vi ska åka på semester i 3 veckor i sommar och då vill jag ha den där för det kommer vara sol och bad hela veckorna!!! Och jag vet inte vart man får tag på den bikinin eller nåt! Asså tack en miljon gånger om jag vinner!! Om Jag hade en blogg skulle jag delat där också, jag skulle göra vad som helst!!

  Jag har lagt ut en bild på min instagram!! Jag heter Nelly_persson och jag är privat men jag accepterar alla så du kommer ändå kunna se bilden!!

  Jag skulle vilja ha den första bikinin ”timandran” i storlek Smål!:)
  Tack!<3
  Mvh Nelly

  Nelly.persson@live.se

 17. Den översta – Timandra! Så fin den är. Jag skulle känna mig som en strandgudinna i den!

  Storlek Medium eller 38 om jag vinner :-)

 18. Skulle vilja vinna den orange i storlek M.

  Den var ju hur störtskön som helst.
  Man kommer känna sig nyfrälst.
  Nej, nu ska jag inte va såndär,
  när jag kommer se ut som miljardär.
  Hoppas på Panos bikini
  då jag vill se ut som en mini.

  (Hur dålig som helst på att rimma haha)..

 19. Åh, men vilken grym tävling! Jag blir alldeles till mig!!

  Jag skulle bli superlycklig om jag vann Timandra storlek 36!

  Jag hänger en del med en kille. Vi är inte tillsammans, och jag skulle inte våga säga att vi dejtar ens…… men vi börjar nog bli kära båda två…..! Fast vi är så blyga. Nu har han bjudit med mig till Spanien på semester! Bara vi två. Om en månad. Det pirrar massor i magen. Och benen är som spagetti. Jo, jag är nog kär ändå! Ska bli underbart att få åka iväg på semester med Honom! Det som känns lite läskigt är det här med att han har aldrig sett mig i så lite kläder som bikini…. Såklart vill jag vara fin och snygg. Och det är ju en solsemester, så jag kan ju inte gå och dölja mig i en massa kläder hela tiden. Skulle kännas så mycket lättare på beachen om jag fick vara riktigt snygg i en äkta Panos-bikini! Snälla hjälp mig! Det här kan bli början på något stort! <3

  Självklart har jag delat och tipsat om tävlingen! Se: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/459140857522746?stream_ref=10

 20. Orange är min absoluta favoritfärg, den blir man glad av :) och den var fantastiskt snygg.
  Storlek M.

  /Ing-Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons