Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Jag gillar att exprimentera …men det sa POFF!

Alltså , jag dör äckelhetsdöden typ ! Jag skulle ta min eftermiddags-shake och var samtidigt sugen på bubbelvatten ! Hmm .. vad gör jag ? Jo , jag tar och byter ut kranvattnet mot bubbelvatten och häller i shakern 200 ml bubbelvatten och sedan blandar i pulvret och skakar loss! Det säger för det första –POFF!! kolsyra liksom , att jag ej tänkte .

Spännande med kolsyrad shake . Det smakade typ kolsyrad chocklad med bikarbonat , riktigt riktigt vidrigt . Försökte tänka om jag gillade den eller ej .. usch ! Jag håller mig hellre till Loka chocklad då !

 

Vad jag lärt mig ? att återigen hålla mig borta från mina ideer och expriment.

 

Fat-Burning-shake

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Jag gillar att exprimentera …men det sa POFF!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *