Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Om du fick ge ett påskägg ….

Om du fick ge bort ett påskägg till vem du ville , det kan få vara kändis eller ”vanlig” person , vem skulle du ge ett påskägg till ?

Och vad skulle ägget innehålla ?  skriv det i en kommentar till mig :)

 

Förutom att mina 3 barn ska få ett megastort fyllt med godis, my little pony och något klädesplagg så skulle jag vilja ge ett påskägg till statsministern , vet inte varför men det var min första tanke . Lite godis och ett brev där jag har lite saker att säga honom . Förklara för honom hur JAG hade velat att sverige såg ut.

fredrik-reinfeldt-eu-smink-sminkad-gris-2000aldrig-satir-humor

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Om du fick ge ett påskägg ….

  1. Jag förstår precis vad du menar, ha ha. Nä jag går med dom, mina är fortfarande för små. Min yngsta är 2,9 år och den äldsta fyllde just 4 år. vi bor i radhusområde så jag vill inte att dom går själva på gatan heller. Men som sagt, det bästa är att vi går mest till grannarna och knackar på (dvs barnens vänner) så det blir mer en kul grej att klä ut sig och ringa på dörren,än själva tiggandet. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *