Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

shake it til you make it

Så heter naturdiets Spotifylista som jag ska träna lite till! Klicka in er där och lyssna .

Lite nya smaker . Det är lite nytt , inte alls dom där bantningsshaken man är van vid att se i butikerna . Dessa tar du före eller efter träningen eller som ett mellanmål kanske . Mindre socker mer protein. Låter som något för mig. Dessutom svartvinbärsmaker. Yummiii. Detta ska provas imorgon !

IMG_20140403_171502

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”shake it til you make it

  1. Hej, tänkte att du kanske borde hitta en kost som du mår bra av (och går ner av) istället för att äta shakes och gå på en svältdiet. Innehållet i dessa är mycket dåliga, kemiskt framställt och omvandlas till rent socker i din kropp. Menar inget illa bara synd att se mammor som går på dessa dieter för att gå ner. Tänker även på vilka signaler vi sänder ut till våra barn. Kanske finns det en bättre lösning. Hoppas du inte misstolkar min kommentar. Mvh Magda

    1. Hej ! Jag svälter inte mig. Jag kör ingen shakediet. Jag fick hem dessa för att prova dom. Detta är till för före och efter träning ingen dietkur. Jag äter vanlig mat !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *