Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

jag lever inte på luft och smoothie

Många tror jag lever på mina kvargsmoothies. Nope. Jag äter inga kolhydrater just nu . Jag vill bli av med mina sista gravidkilon på ca 15 kg och gärna ha en platt mage till sommaren . Jag lägger oftast upp mina smoothie bilder då jag tycker de är roligare och färggladare än en köttbit till exempel. Men självklart ska ni få inspireras av mina luncher och middagar också ! Men som sagt att äta sallad kött och grönsaker ser inte lika roligt och färgglatt ut .

Att komma i form gäller att planera . Att göra matlådor att ha redo till hands . Kyckling är jättebra. Så denna veckans luncher blir kyckling broccoli och en hemmagjord kvargsås med lime och kryddor .

Enkelt gott och nyttigt . Dina överflödiga kilon älskar detta ! Imorgon är det vägning .

IMG_20140331_105240

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “jag lever inte på luft och smoothie

  1. Det är kolhyderater i broccili. Du kanske menade stärkelserik mat. Kul att följa din resa! Lycka till!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *