Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

vilken ångest

Det är lördag. Och jag trodde klockan var minst 14 , men den är ju bara 12 . Och tvätten är i fullrulle. Jag är supertrött . Jag väcktes 5.30 idag. Deras tider bara ändras . Hela veckan har de vaknat 07, men inte nu när jag ville sova ut . Men snart är det läggdags igen . Nejdå vi ska handla . Storhandla och baka muffins .

Men det gör inget denna solsken och värmen får mig på topphumör . För det är jätte varmt ute så svetten rinner . Fick lite panik av att jag hade vinterjackan på till tvättstugan . Ville bara klä av mig naken . Vad jag längtar till den riktiga värmen ! Och hurra för att inte vara höggravid och svettas som en ko denna sommaren. Detta är min sommar ! Min tur att leva nu .

 

Fick höra idag att jag liknade barbie… hmm…

IMG_20140328_211444

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *