Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

rutin och struktur

Det börjar gå på rutin !

Mina rosa drinkar på morgnarna . Jag älskar kvarg ! Börjar ge resultat. Tror jag kört i 5 dagar nu ? Kanske en vecka ? Hursomhelst så har jag kommit in i min ”goda cirkel”, jag är som en inställd robot som ser mitt mål framför mig . Det är bra !

Och rosa är gott. Rosa ger mig glädje . Man äter med ögat sägs det 😉 jag nästan bokstavligen åt med mitt öga igår , när man mixar ner frysta bär kan den bli rätt tjock och hård shaken om man inte späder ut den mycket. Jag tänker att jag dricker direkt ur mixerglaset och splash sa det och hela drinken var i mitt ansikte ……så kan det gå ! Hoppas smoothie är bra för hyn ..

Dagens rosa våriga blommiga dag .

 

Vi hörs senare folket ! Ha en trevlig dag

 

PhotoGrid_1395910184150

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”rutin och struktur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *