Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

brev från biggest loser

När vi kom hem från centrum så låg det ett brev på golvet . Ett brev från biggest loser !  Spännande! Första fick jag en chock och undrade om de tyckte jag var fet och ville ha med mig …

 

Tack för kortet :)

 

Nu på måndag kl 21 på sjuan .

.IMG_20140327_140450PhotoGrid_1395925353022PhotoGrid_1395926625954

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”brev från biggest loser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *