Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

gör aldrig om det

Tredje gången gillt . Alltså tredje gången ute på vift . Nej jag har inte adhd . Jag bara får lite spontana ryck ibland . Eller rättare sagt , glömmer !

Jag glömmer den där hallspegeln jämt . Eller vågar jag ens ha en ? Jag drog med  alla barnen och skaffade den . Jag hade en fin bild i huvudet av hur detta skulle gå till. Det gick bra !! Super ! Jag var bara lite nervös om vi skulle få sju års olycka .

Men den var mindre än jag hade trott . Äsch då , vi testar om den håller sen går vi till större. Jag är livrädd att barnen drar ner den ?

Men allt för mina selfies. Nej då . Men jag gör aldrig om detta . Jag var livrädd. Duktiga barn som löd mig med sina hästar .

Nu ska jag färga håret och ta en dusch. Vad mycket kalorier jag måste förbränna på alla mina äventyr jag går ? Måste ju gått mer än man ska om jag hade en räknare som räknade . På måndag väger jag mig . Nej fredag. Kan inte hålla mig .

 

Såhär såg det ut ….

 

IMG_20140326_182644

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”gör aldrig om det

  1. Vi har en väldigt stor spegel i sovrummet och hela tiden sagt till barnen att dom inte får röra den ens för jag är också rädd att nån av barnen ska få den över sig. Men det har gått bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *