Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

morgonsmoothie -4veckors kampen

Blev ett litet ofrivilligt uppehåll i dieten så kroppen verkligen mådde illa och inte kunde äta dietmat. Så har börjat nu när allt är över på nytt !

Jag och min vän Jeanette har utmanat varandra att gå ner 5 kg till 19 april , dvs vi har från start haft på oss 4 veckor totalt . Man får göra hur man vill , bara det är hälsosamt . Meningen är att utesluta onyttigt och socker !

 

Jag startar då morgonen och de flesta morgnar med en smoothie . Jag kör så osött det bara går för att avvänja sockerberoendet !

 

Fettfri sockerfri kvarg ca 2 matskedar

LaktosfrimjölkIMG_20140324_092427IMG_20140324_092659

Frysta jordgubbar blev det idag

Mixa !!  Prova vittja !

 

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”morgonsmoothie -4veckors kampen

  1. Om du vill gå ner i vikt bör du egentligen äta en ordentlig frukost och sedan en något mindre lunch och middagen ska vara lätt. Ät mellanmål för att hålla förbränningen igång. Då gör du nämligen av med intaget under dagen då du är aktiv. Många gör precis tvärtom och äter en stor middag, men då förbränner du inte lika mkt iom att vi på kvällen inte är särskilt aktiva och även om magen jobbar på natten använder den inte upp hela middagen .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *