Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

5 årskalaset idag för Mirabelle

Phuu! andas ut , andas ut ! Hektisk dag så vi nästan kom försent till leklandskalaset jag bokat för Mirabelle . Leklandet stor och liten som numera bytt namn till Andys . Där hade Mirabelle sitt 5 årskalas idag . Sedan åkte vi hem för att äta den glittriga My little Pony tårtan som ni tidigare fått skåda . Vi kör alltid tema-tårtor ! varje gång. Och det är barnens favoriter, dom bestämmer vilket kalastema det blir , oftast figuren de hakat upp sig på det året ! Alltid nya figurer varje år .

Det blev ett antal gäster bland annat min bloggkompis Patricia med sina två döttrar Wilja och Novalie , Tamila kom med ett barn , sedan var det Pia med sina tre barn och familj och vänner utan barn , allt som allt var det 8 lekande barn .  Jag är nöjd, men aldrig mer leklandskalas. Det blir så stressigt och det kändes opersonligt ! Man sprids ju ut .

Men Mirabelle är nöjd och det är väl huvudsaken . Hellre simhallen eller bowling, då umgås man på ett annat sätt. Men som sagt , bara när man fyller 5 år blir det sådana ställen !

Det bjöds på korv med bröd, glass och godispåse till alla, fri lek tills man deckade . Rummet var så fint, rosa prinsessarum, inrett som ett prinsesslott och en häst .

Vi tackar alla som kom och vi tackar även för alla fina presenter . Hoppas att ni hade det roligt !! 

Nästa kalas blir väl förmodligen för mig – i maj .

Lite av bilderna, more to come !

 

Fotor0309195916 Fotor0309200044

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”5 årskalaset idag för Mirabelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *