Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vem är mest rädd ?!

Godmorgon alla morgonpigga läsare !

Idag är det ingen vanlig dag , önskar jag bara kunde stanna kvar hemma och få känna av värmen under täcket . Nej , vi måste till bvc . Baby C 5 månaders koll! Jag tror hon kommer få ett vaccin nu igen ? jag minns inte om man fick det vid 5 månader också ?

Jag hoppas att hon håller sig borta från febern. Om jag inte säger fel nu så är jag rätt så säker på att man får vaccin vid 5 månader och vd jag kan minnas har de andra barnen fått feber . Vi får hålla tummarna ! men vem är mest rädd för den lilla tunna nålen ? jo jag ! jag får verkligen panik av sprutor, jag klarar inte det ! visst kan man tyckas att det är märkligt då jag gärna sprutar in sprutor som är tjockare i läpparna …? hmm .

Fast jag är verkligen inte rädd för läpp-sprutan, jag brukade vara det. Jag brukade få panik. 

 

Usch oavsett vad så tycker jag vaccin och andra sprutor i kroppen är obehagliga. När jag var tvungen att ta sprutor i benet i en vecka efter detta senaste kejsarsnittet ville jag bara dö. Lägga mig ner och dö. typ.  Fy! och att man måste ta dom själv, och om någon annan gör det på en så försöker jag smita undan.

 

men hursomhelst , idag ska vi till bvc för att mäta väga, kolla så allt är okej och få en liten ofarlig spruta !

Vi hörs senare !

 

 

Chloe snart 5 månader . sjukare än så blir det inte ,vad hände med Chloe nyfödd ?

1488295_10153854179495431_1179855657_n

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Vem är mest rädd ?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *