Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Bättre bild på den svarta tulpanen

Sådärja . Då får ni se en lite bättre bild på mitt nya hår ! min nya hårfärg som inte alls skiljer sig sådär supermycket från hur jag hade innan . Svart tulpan heter färgen ! jag älskar färgen. Beroende på ljus osv så ser det annorlunda ut , den är nog mer mörk än röd/lila .

1779926_10153854476340431_318238708_n

Jag ska verkligen kämpa in i det sista för att behålla mitt hår mörkt och ej återgå till blont . Nackdelen med blont är den ”ryska” utväxten som dyker upp bara några dagar efter färgning. Och det svider , det luktar , det blir grått och glåmigt snabbt om man inte sköter det , det går av, det blir stripigt och slitet . Japp! jag ska intala mig detta varenda dag så jag inte går tillbaka till blont nu när mitt hår börjar växa , repareras och må bra . 13 år av väteperoxid har satt sina spår. Detta är rekordtid för mig .

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *