Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Ibland kan man få panik i onödan

Jag tog en trip ner till Ö&B med baby C tidigare idag, efter att min mamma hämtade M och A , tänkte att jag behöver spana efter lite smått och gott, den ligger precis vid mig så varför inte?, man ”behööööver” faktist saker .

Behöver bland annat en lång hallspegel som jag vet att de brukar få in då och då, men den kommer aldrig in, och så några väggord skulle sitta fint , lite smått och gott som .

Väl inne på Ö&B så får jag bevittna den värsta stanken av svett , jag får panik, jag blir nervös och tror att detta kommer från mig !? rena ,dunder nerparfymerade mig ?! Jag har då en tjock vinterjacka på mig, är nyduschad och nerdränkt i Victorias secret mango temptation! Har jag lyckats bli såhär svettig och stinker som bara den ?

Det är en ”tant” i närheten av mig och jag får panik, jag undrar om det är hon som håller på och dödar mig av andningssvårigheter eller om detta kommer från mig. Går runt som en blodhund och i panik sniffar på mig själv. När jag väl lämnar stället inser jag att – Im clean! det var inte jag . Det var hon .

Nu kan jag andas ut! Ni vet sådana situationer när man inte känner vem det kommer ifrån, man får panik och får panik ifall det är en själv som håller på kväver alla andra fast det inte är en själv. Usch ! lukten var inget att snacka om … ibland undrar jag (om man ej har okontrollerade svettningar) om folk inte känner av hur de stinker ? eller varför de bara inte tar en extra dusch ? man bör faktist tänka på sina medmänniskor, lite .

Odor

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *