Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Drömmar GÅR att uppfylla! Och jag har tipsen!

Som jag skrev förut så har jag 2 olika event ideer på G , och ena är tillsammans med en bloggkompis . Jag har ett helt huvud med skisser , men att vara på amatör nivå gör saken en aningens svårt . Fast har jag gjort det 2 gånger förr kan jag det nu !

Skillnaden nu är en aningens större dock, lite svårare och annan målgrupp, andra lokaler och andra teman ! Inte som sist .

Så jag har nu halva morgonen slängt iväg mail efter mail till mina kontakter runtom i sverige , på olika hotell där jag har kontakter , båtar osv osv , you name it! Att ha funnits i cybervärldens bloggvärld i halva tiden av mitt liv har gett mig en hel del kontakter . Jag hoppas att tillsammans med min hjärna, deras hjälp och bloggvänninans hjälp vid sidan om mig att det ska gå att ordna det som finns i tankarna. Något blir det . Och det färdiga resultatet kommer att presenteras sedan !

Detta är så himla kul . jag älskar att planera och smida planer . Man kommer ingenstans utan att vara driven , sluta drömma och vakna upp, ta tag i det du drömmer om och kör 150 % ! Du kommer ingenvart utan att agera , oavsett hur pinsamt det kan bli, hur många NEJ du kommer få hur många gånger planerna läggs på is , så blir det av , någongång! Det lovar jag dig! 

Detta gäller inte enbart att ordna events, det gäller tex blogga, drömyrket , osv ! Jag blev inte toppbloggare på 2 olika portaler över en natt , det tog mig ca 6-7 år att nå dit , jag gav aldrig upp, jag hade en dröm i sikte och steg för steg , år för år nådde jag sakta men säkert dit. Första avtalet påskrivet och efter det rullade allting på, fler och fler drömmar uppfylldes. För jag gav aldrig upp! Jag drömde mig bort men ser/såg till att inte låta allting förbli drömmar .

Jag har fortfarande inte uppnått alla mina drömmar , jag har mycket mer jag vill göra, andra höjder att nå ! men det kommer, med tiden! Ett steg i taget , en dag i taget , ett projekt i taget . Allt händer inte över en natt (för alla) och det krävs hårt arbete på vägen dit .(för vissa)

Mitt senaste projekt var att sikta mig in på att bli toppbloggare just hos allt för föräldrar , detta hade jag siktat mig in på i något år, medans jag var toppbloggare hos en annan portal jag idag inte ens vill nämna vid namn . Jag drömde, jag planerade jag agerade! tadaa, jag är här, hos allt för föräldrar . Och jag stannar kvar här med min blogg i all framtid, men resten av allt jag vill göra finns kvar , en av mina drömmar är att driva en tidning, ha ett eget företag och kanske ha en salong! Och ena drömmen om att driva en tidning är på den nivån att jag samlar på mig information och erfarenhet då jag i år blev en av 9 skribenter på tidningen the high issue som har på denna korta tid lärt mig lite kring hur den världen fungerar . Jag ska samla på mig erfarenhet,kontakter och skriva för jag tycker det är kul!

Sådär, nu har ni fått lite tips och fått höra lite hur min hjärna fungerar .

har ni några drömmar ni försöker uppnå? har ni uppnått någon dröm ? 

 

 

words-fa638c1432ff3ac2e0813028abf2c402_h

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Drömmar GÅR att uppfylla! Och jag har tipsen!

  1. Jag har många drömmar och har uppfyllt tre av dom, den fjärde är alltid *på gång/levande (resor)* och har flera kvar hahaha.

    Det är verkligen en bra egenskap att följa sina drömmar och uppfylla dom för att sedan skapa fler drömmar. :)

  2. Vilket inspirerande inlägg- jag älskar att läsa framgångssagor om drivan personer! Jag är säker på att dina andra mål kommer uppfyllas de med- vill man så går det! Själv har jag precis börjat plugga igen trots att jag redan har en utbildning för jag insåg att den första inte var min dröm och sen har jag precis startat min blogg som handlar om att leva ett hälsosamt liv men på en normal och lite halvglammig nivå, man kan leva hälsosamt men ta ett glas bubbel ibland och leva ekologiskt men ändå äta gott :-) Så min bloggdröm är att fler börjar läsa och inspireras, ekologiskt och hälsosamt är inte likamed grått och trist som jag tycker många bloggar med samma inriktning är :-)
    Ha en fin dag och vecka!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *