Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Sluta Ljuga !

Detta kanske inte gäller alla , men de flesta av oss, en hel del av oss . Vi är ett gäng människor som intalar oss något vi egentligen inte kan stå för och vi ljuger för oss själva och omgivningen !

Vi vet egentligen vad vi vill men vi vill ”förfina” det . Jag pratar om att gå ner i vikt, att banta,träna,byta kost, minska i centimetrar och kilon ! Numera heter det – Strong is the new skinny ! ja, självklart kan det vara det och det är superbra ! Men , vi är ju en del som egentligen bara vill bli smala, vi vill inte alls bygga muskler och bli biffiga , vi vill bara bli slanka och få bort graviditetshullen , vi vill bara stå på ett löpband eller en crosstrainer och träna kondition , vi vill inte alls bli stora och starka!

Jag kan bli så irriterad när jag ser var och varannan tjej (och kille) skriva och predika kring hur de tränar för att må bra och bli starka, när i självaste verket så vill de bli smala och vågar inte skriva det , för skriver man att man vill banta , bli smal och sukta efter sin gamla smala kropp är man helt dum i huvudet och ytlig. Man är utseendefixerad och mår inte bra i sig själv, man har sämre självförtroende än de som tränar och vill bli starka istället för smala .

Detta är något som retar upp mig ibland, alla gillar olika, och det viktigaste , alla vill olika ! Jag vill inte bli muskulös, jag vill inte likna en anakonda, jag vill nog knappast ha magmuskler( bara lite ) , jag vill bara minska i vikt, få någorlunda bli smal , jag måste inte bli lika smal som förr, men iallafall lite mer än detta . Så JAG trivs i kläder och i mig själv . Nej jag har inte dåligt självförtroende , jag kopplar inte mina gravidkilon till något självförtroende . Men jag ljuger inte för mig själv, jag intalar inte mig att jag behöver bli stark och inte smal . För jag är just nu långt ifrån behovet av att vilja träna för att bli stark. Inte idag , inte nästa vecka , den dagen om den kommer och jag känner att jag uppnått min målvikt och vill bygga muskler (vilket isåfall bli ytterst osynliga muskler) då gör jag det och skriver att jag vill träna för att bygga muskler och då menar jag det.

 

2681_143132970430_6074940_n

 

Min kropp innan jag fick mitt första barn , 48 kg och gjorde ett modelljobb för Niclas Brunzell . ett av de jobbigaste fotograferingarna jag varit med om, massa sjuka ,krångliga vinklar att stå i som ej syns på bilder . Idag har jag gått ner 20 kg sedan bebisen föddes och har ytterligare 20 kg kvar till min gamla kropp på bilden ….

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *