Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Eventbeställning !

Igår fick jag ett samtal där jag blev tillfrågad om jag ville hålla i ett event tillsammans med en gammal bloggkollega för ett företag som ville ”anlita” oss som eventfixare !

Har ju tidigare i mina dagar anordnat 2 stycken events på egen hand och jag tycker det är superkul! då har det varit mer mamma/skönhetsinriktat medans denna beställningen handlar om något helt annat , det får ni veta efter mötet !

Så komiskt för jag för några månader sedan började smida planer på två olika sorters events , ena ska min vän också bloggerska hjälpa till med och den andra gör jag själv , jag hoppas den sistnämnda blir av i maj/juni!

Jag har så mycket ideer! jag spricker av ideer! jag vill förverkliga alla dessa skissar jag har . Tyvärr så har jag inte tillräckligt med tid som jag hade då .

Igår skissades det lite på det ena eventet , men vi ska mötas i dagarna och prata ! Men detta är första gången ett företag ”anlitar” mig , det är stort , det är nervöst och spännande ! lite annorlunda men det kommer bli så grymt!

Ni kommer att få ta del av allt när mötet är avklarat .

Och så kommer ju en hel del av er kunna få inbjudan .

1966935_10153832668030431_320338398_n

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

9 thoughts on “Eventbeställning !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *