Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

göra eget dockhus |barninredning

Jag har länge letat efter dockhus till barnen . Satt lite och kikade på de olika Lundbyhusen . Men nja , vill ha större . Vet att ett annat märke har gigantiska golvhus ! Har länge suktat efter en sådan men är så rädd att de är för små och drar loss alla små detaljer . Dom husen är gigantiska . Tror NK brukar ha dom med !

Spanade lite barnrumsinspo då barnens rum ska få sig ett lyft och blev inspirerad av hur en del gjort egna dockhus eller roliga förvaringar av dockhus .

Fick en idé ! Man kan göra ett eget dockhus av denna väggförvaringen. I mina ögon är detta ett dockhus . Den är från början en vägghylla. Men varför inte kombinerad golvförvaring för leksaker / dockhus när allt ändå kommer kaosas ut ur den och ligga på golvet . Och självklart ska jag ”anlita” min pyssligavän Patricia som ska få renovera den och fixa med den . Jag tuppar av varje gång hon pysslar. Hon borde öppna pysselverkstad .

Jag funderar på om man ska ha brädor i mitten så det blir fyrkantiga små rum ? Visst var den fin ? Både för vägg och golv .

Hoppas den finns inne på lager så man kan klicka hem den . Love it!

PhotoGrid_1393315466531

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”göra eget dockhus |barninredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *