Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

and the winners are …

… hatar detta ! hatar att det måste dras vinnare , kan man inte ha en tävling UTAN att behöva dra vinnare ? Vill att alla ska vinna, och det vill jag verkligen !

Hatar att det blir så orättvist ,men jag lovar att ösa er med mer tävlingar så alla får chansen! kanske det gå ratt ordna en ny tingeling tävling .

 

men vinnarna är kontaktade per mail och det blev , Josefine G , Stevi K och Jessica S .

stort Grattis !

 

1969324_10153815268010431_224793857_n

 

NU : bolibompa och middag-tajm. Sedan ska jag blogga vidare och planera annat . jag siktar på ett event snart , i maj! reuion. Har tidigare ordnat events och har massa ideer på G ….

 

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”and the winners are …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *