Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

förhandsvisning av tingeling och piratfen

Då är vi hemma igen ! Fick en inbjudan i dagarna från Disney till förhandsvisningen av den nya tingelingfilmen som har premiär på onsdag! One37 var såklart på plats med inredning och godsakerna , mini donutkakor i mängder och två olika drycker samt russinaskar bjöds det på till filmen .

Träffade på många bloggare jag ej träffat på länge bland annat Fnulan som åkt direkt från Skåne upp hit till filmen . Hon är så rolig hon ! Sedan vinkade jag till ett par stycken som satt här och där i biosalongen och en del såg inte mig. Vi satt i sofforna längst bak och spanade .

På alla biosäten hade de lagt en varsin glittrig tingelingbok till alla gäster !

Kändes lite specialtreatment att återigen inte ens behöva uppge sitt namn haha dom är så vana att se mig på alla events så de bara vinkade in oss vid dörren , Nice ! Antar att jag är så eventsskadad att de orkar inte ens pricka av mig från listan längre.

Här nedan kan ni se lite av dagens bilder.

IMG_20140223_141731

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”förhandsvisning av tingeling och piratfen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *