Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vinn 6 biljetter till Tingeling filmen + Tingeling saker!

I samband med att den Nya Tingeling filmen , Tingeling och piratfen har sverigepremiär så tävlar jag ut 6  biobiljetter till filmen samt lite Tingeling prylar till 3 lyckliga läsare ! Superlätt och alla kan delta !

 

1:a pris:   1 tingeling armband, en pysselbok och en tidigare Tingeling dvd + 2 biljetter till biofilmen .

2:a pris : 2 st. biobiljetter till tingeling och Piratfen

3:e pris : 2 st. biobiljetter till Tingeling och Piratfen

 

TÄVLA SÅHÄR ; dela inlägget antingen på facebook , instagram eller på DIN blogg , tagga mig på facebook eller instagram så jag ser att du deltar ! 

Lämna en kommentar  Varför du vill vinna detta tillsammans med din mailadress så jag kan kontakta dig vid eventuell vinst !

Vinnaren dras tisdag 25 februari !

 

LYCKA TILL !

 

Tingeling och Piratfen 

 

Fotor0221134915

 

 

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

30 thoughts on “Vinn 6 biljetter till Tingeling filmen + Tingeling saker!

 1. Jag delar denna på min instagram.

  Jag vill bjuda min mamma och se på Tingeling, det låter barnslig men min mamma älskar tingeling. Hon behöver komma bort från kaoset hon går igenom och jag skulle vilja dämpa hennes ångest för en stund. JAG ÄLSKAR MIN MAMMA och hon har varit bästa stödet under min graviditet, förlossning och hjälpt oss med avlastning när jag blev sjuk när det är egentligen vi barn som ska stötta henne idag .

 2. Åh, Viggo skulle bli så himla GLAD om vi vann !
  Trots att han snart fyller 4 och det är livliga diskussioner bland barnen på dagis om vad som är ”coolt” eller inte så är prinsessor och feér hans favoriter.
  Likaså färgerna lila och rosa !
  Jag älskar hans o-brydda sätt att se på saken och håller tummar och tår för att jag får ta med honom in i biomörkret och se på Tingeling !!
  ( Förra filmen var för övrig en favorit och dvd:n går varm här hemma !! )

  Delar på fb – Michaela Ambjörnsson

 3. Jag har delat tävlingen på Facebook.

  Jag skulle så gärna vilja vinna den här tävlingen och ta med mig min egen lilla älva Miranda på bio och se den nya Tingeling filmen.

  Miranda är snart 4 år och har älskat Tingeling sen hon var ca 1 år gammal. Vi har sett alla filmerna säkert 1000 gånger per film och det vore kanon att få lite mysig tid tillsammans bara hon och jag i biomörkret framför den nya filmen.

 4. Det här är en film som båda mina barn längtar efter! Saga är 7 år och älskar Tingeling, Noah är 4 år och ÄR en pirat 😉
  Så jag skulle vilja ta med dom båda två, det skulle också bli första gången på bio för Noah :)

  Delar på fb, Camilla Lagerman

  Håller tummarna hårt!

 5. Jag hoppas på att vinna till min dotter och hennes lilla Bff;)<3 småtjejerna skulle gilla en heldag på stan med bästa tingeling-film som höjdpunkt:)

 6. Delar på fb.

  Första gången jag deltar i någon typ av tävling, men denna lockade mig mycket då dottern ÄLSKAR TINGELING som alla andras barn. Med lillebror hemma blir de inte ofta att bara vi gör något kul tillsammans så detta skulle verkligen uppskattas av både mig och Felizia, då vi kan gå på bio och äta god mat och ha lite kvalitetstid bara hon och jag.

  Ha de bäst!

 7. Delat på FB.
  Vill gå med min son som älskar Tingeling och feer. Har sett den förra filmen massvis med gånger. Härligt med killar som står för vad de gillar! Han gillar fotobll och flygande feer. Magi, spänning och biomys är härligt.

 8. Mina barn älskar Tingeling! Dessutom var det länge sedan vi var hela familjen på bio. Skulle vara mysigt att krypa in i biomörkret hela familjen och njuta av bra film, poppisar och dricka! Delar på FB.

 9. Är jätte gärna med och tävlar. Skulle bli en perfekt present till dottern som snart fyller 3 år. Hon såg tom reklamen på tv idag och skrek till ”TINGELING”. Så det skulle vara mysigt att få gå att se den med henne.

  Jag delar på fb: Nina Bergquist. Taggar dig så att du ser =)

  Kram på dig

 10. Min dotter gillar tingeling och de är inte ofta vi går på bio, hon behöver få hitta på saker själv med oss och få göra något kul utan sin lilla syster en lyx dag med bio och mys är en lyx för henne så tror detta skulle uppskattas av både henne och mig… ☺️

 11. Skulle så gärna vilja gå på denna fina film med ”lill-tjejen” och få en minnesvärd kväll. Jag gillar och delar på facebook.

 12. Min son älskar Tingeling och hennes vänner och vill se alla filmer som finns med dem. Vilken lycka det skulle vara för honom att vinna denna tävlingen! Hoppas! Jag har delat på facebook (Beatrice Bäckstrand).

 13. Jag vill gärna vara med och tävla! Jag har länkat till tävlingen här: http://hanna.fornhem.se/egentid-pa-stan/

  När vi lämnade Filmstaden idag efter att ha sett Frost sa barnen att de vill se Tingeling också! Vi brukar ge barnen något litet när all snön, is och kyla är borta för att de varit så duktiga att cykla till skolan hela vintern. Det är bra om alla belöningar inte alltid är godis eller leksaker, utan en upplevelse.

  Må gott!

 14. Jag delar på fb!

  Jag vill ta med mig min dotter Lykka som är 4,5 år på en biodejt. Hon älskar Tingeling och går jämnt och ständigt omkring här hemma med sina ”Lingeling”-vingar. Jag älskar att ha mina dejter med henne som tyvärr inte blir så ofta som jag önskar eftersom lillebror tar mycket uppmärksamhet och livet i övrigt gör det. Så jag tycker det är dags för en mamma-dotter-dejt nu. Helt klart!!

  // Ida-Maria
  idasblogg@gmail.com

 15. Åh vilken grym tävling! Skulle se tingeling med barnen i söndags men jag var sjuk så det vore såå kul att få ta dem på bio och se den ensamma istället, vi har sett alla tidigare (aldrig på bio dock) tingelingfilmer och är såå nyfikna på denna! Delar på bloggen, återkommer med länk

 16. Tingeling uppskattas här hemma av båda mina små – tänk om vi en vinst i tävlingen skulle få. Det skulle bli lycka för oss alla – jubel, lycka och skrik skall skalla. :-)

  Jag har delat på FB! (Carolina Åhsberg)

 17. Har delat på facebook! 😀
  För ett tag sedan vann sonen biljetter till Frost på en tipspromenad. Det blev ett härligt biobesök med pappa som avslutades med glass och ett parti biljard.
  Självklart var ju lillasyster mäkta avundsjuk! Skulle va kul om vi fick en liknande mamma-dotter-dag med bio och mys. Sen så gillar vi ju Tingeling båda två :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *