Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Nya läppar hos Estellemedical

Jag lovade er lite före och efter bilder . Jag och mina två andra toppbloggar kompisar – Patricia och Alexander , var hos Estellemedical förra veckan och fyllde på våra läppar ! Som en del av er redan kanske vet sedan tidigare bloggar jag haft att jag brukar använda fillers i läpparna, nu låter det som jag gör det varje dag. Icke ! En gång om året , kanske två ! Denna gången var första gången sedan ett år tillbaka , det håller som sten ! Jag har enbart stylage , som innehåller antioxidanter och håller bättre och ger ett mjukare naturligare resultat . Har provat alla möjliga fillers så om någon undrar något är det bara att fråga mig !

Alla gillar olika, alla måste inte gilla sånt, jag respekterar de som inte gör det och det är inget måste att gilla det heller . En hel del människor har fillers som ej syns, människor som man aldrig skulle ens tro använda sig av sådant har det !

Som ni ser syns det knappt någon större skillnad då jag verkligen undvek att fylla på överläppen som alltid blir så stor, fyllde på underläppen med 0,8 ml och 02, på övre för att jämna ut hack .  Dvs jag tog 1 ml stylage . Det räcker gott och väl.

 

Och just nu har dom en kampanj för mina läsare, uppge mitt namn vid bokingen online så får du 20 % rabatt på valfri stylage behandling, kom ihåg att stylage inte bara är för läppar! du kan tex räta ut rynkor i ansikte, händer fötter , korrigera , ja you name it , inget är Konstigt !

 

 

FÖRE ( läppar gjorda för över ett år sedan )

IMG_20140207_130207

 

Efter

20140214_163510

 

Ni kanske inte är vana att se sånt men jag ser skillnad :) eftersom det är mest fokus på undre så blir det ingen jättesynlig förändring, såhär som jag vill ha det !

 

Några läsare som är nyfikna på fillers eller provat ?

 

Estellemedical finns i sthlm, uppsala,västerås och södertälje samt på mallorca !

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

4 thoughts on “Nya läppar hos Estellemedical

    1. haha nejdå 😛 det låter jätte sjukt men jag är livrädd för sprutor , jag höll på gråta och få panikattacker när de skulle ta blodprover i fingret från mig, men något skumt att jag inte är lika rädd för denna, jätte smal nål, du bedövas tar en sekund och du känner inte mer än kanske att det sticker till och spänner;) beror ju på person till person :)

  1. Men överläppen är ju så svullen?? den går ju ända upp i näsan… jag skulle inte våga skulle vara livrädd att bli som en babijanrumpa=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *