Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

En kameleont eller bara nyfiken?

Jag är ju rätt ”känd” för att jag byter hårfärg rätt ofta. Nu har jag dock stannat kvar med mörkt med en touch av rött sedan julen ! Förr brukade jag enbart vara blond, helst så ljust det bara gick ! Idag när jag tittar tillbaka påde hemska ultrablonda bilderna förstår jag inte riktigt hur jag tänkte . Trots att jag bara senast i somras var ultrablond. Men det sliter så himla mycket och det svider  och måste fixas hela tiden .

Man kan väl kalla mig en kameleont, jag tycker det är kul med förnyelse. Tänk vad lite färg och frisyr ändrar hela ens ansikte ! Dessa bilder är inom loppet av 5 år, de flesta under de senaste 3 åren, jag ser ut som en annan människa på varje bild . Jag älskade dock illrött, och helst vill jag ha så just nu, bara ibland! Men den färgen är nog jobbigare än blondering.

Vilken färg ska jag ha ? 

 

Fotor0215162838

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

6 thoughts on “En kameleont eller bara nyfiken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *