Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Imorgon blir det påfyllning + en gåva till er !

Imorgon ska jag bege mig  till Estellemedical för påfyllning av läpparna . Har inte alls fyllt på sedan dagen jag blev gravid, alltså förra februari ,komiskt nog tog jag gravtestet exakt samma dag jag var och fyllde på med Stylage .

Har provat på alla möjliga filers sedan jag var 18 år men har fastnat för Stylage , sedan 2 år tillbaka . den håller ju !

Har ni provat fillers ? vad tycker ni om sådana saker ? Alla mina läsare får 20% rabatt på valfri stylage behandling hos Estellemedical  när ni uppger mitt namn ”atousa” . ni kan boka tid på telnr.  08965652

tänk på att fillers inte enbart är till läpparna :)

 

IMG_20140207_132517

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Imorgon blir det påfyllning + en gåva till er !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *