Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

bebisens utveckling|4 månader

Hade nästan glömt bort att baby Chloe idag blir 4 månader gammal !

 

IMG_20140209_115222

 

 

Det känns ju verkligen inte som en 4 månaders bebis ! Det känns ju som hon fortfarande är 2 månader . Vad fort det går denna gången när man inte vill att det ska gå fort !

Chloe kan idag prata bebisspråk ”jollra”, det gör hon hela dagarna , antar att hon ärvt den sociala delen från mig . Hon har funnit sina händer och de är konstant i munnen . Hon gillar att titta och prata med sina händer rätt så ofta ! Hon är mer stadig i nacken nu , men fortfarande rätt så stilla på golvet . Inga rullningar ännu .

Hon verkligen hatar att ligga på mage ! Så fort man lägger henne på mage blir det gallskrik. Rygg är vad som gäller hela dagarna ! Och denna lilla grisen älskar barnprogram. Eftersom hon har äldre syskon som tittar på film / tv om dagarna vill hon gärna sitta i sin babysitter och titta hon med. Helt fascinerad av allt som visas . Kanske färgerna ? Men bäst av allt är det famnen som gäller , får hon inte som hon vill blir det ett ilande jobbigt läte som kan jämföras med det där pipet en måndag i månaden !! Det verkligen ilar när hon ”skriker” . Inget sånt där gulligt bebisgråt här inte .

Och hon gillar vatten , att bada . Trots att jag ej badar henne ofta pga förmodligen uttorkad hy /eksem . Försöker testa oss fram för att se vad det är. Hennes hy är bokstavligen som sandpapper hur mycket hon smörjs in . Men det kan vara allergi , eksem , tvättmedlet, eller allmänt supertorr bebis . Det visar sig nog snart !

 

Nu kallar larmet ( Chloe) på mig , förmodligen mat och sova som gäller . Vi hörs senare !

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”bebisens utveckling|4 månader

  1. Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

    Ha en bra dag, Kram! ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *